Wat zijn Hair Extensions?

Het nemen van extra haar en toe te voegen aan je eigen haar het creëren van veel volume en / of lengte. Dit kan met verschillende methoden. De meest populaire methoden zijn onderdeel per onderdeel, weven, vlechten, lijmen, naadloos, clips en nog veel meer. Er zijn vele variaties op al deze methoden die ook worden opgeroepen door verschillende namen afhankelijk van de kapper die u gebruikt. Hair Extensions komen in zowel menselijk haar en synthetisch haar, afhankelijk van uw voorkeur en levensstijl.Hair Extensions worden meestal verbonden door een professional, maar veel klanten zijn nu in staat om hun eigen extensies thuis aan te brengen. We raden aan om alleen menselijk haar te gebruiken, omdat je dan in staat bent om het haar te behandelen net zoals je je uw eigen haar zou behandelen. Houd er rekening mee, dat Human Hair Extensions in vele verschillende kwaliteiten komen, die ook bepalend zijn voor het verschil in kosten.

Wat is Remy Hair?

Remy Hair, ook wel genoemd Cuticula Haar, is haar dat wordt gesneden van één donor. Het is het gezondste haar omdat het met de hand is geplukt, lok voor lok om ervoor te zorgen dat alle haarschubben uitgelijnd en intact blijven. Met de juiste zorg, zal Remy haar zacht en mooi blijven.

Kan ik Clip-ins voor highlights en lowlights?

Clip-Ins zijn eigenlijk een geweldige manier om je haar te redden van de schade van chemische processen. U kunt eenvoudig highlights en / of lowlights toe voegen door middel van een paar clip-in stukken in je haren.

Hoe lang moeten mijn haren zijn voor extensions en zijn mijn haren er wel voor geschikt?

Uw eigen haar moet ongeveer 15 cm lang zijn minder kan ook maar dat geeft geen garantie op een schitterend resultaat. In principe is er voor elk type haar een gepaste methode, dit wordt duidelijk in het intake gesprek. Wij geven altijd eerlijk advies, als het haar niet geschikt is, of er is risico op haarschade zullen wij u dit vertellen.

Als mijn haar dun is, kan ik dan nog steeds Extensions dragen?

Ja, afhankelijk van hoe dun en waar je dunner har hebt. Je zal genoeg van je eigen haar nodig hebben vanaf je kruin om de bovenste rij van Extensies af te dekken. Dit geldt voor bijna elke methode gebruikt om uw extensies te bevestigen.

Zullen de Extensions mijn eigen haar beschadigen?

Extensions zullen je haar niet beschadigen bij een goed verzorging en onderhoud. Na het verwijderen van je Extensies, wanneer je eerst je eigen haar borsteld, is het niet ongewoon om iets meer haar in je borstel te hebben. Dit is volkomen normaal en zal optreden ongeacht welke Extension toepassing die je gebruikt.

Dit is mijn eerste keer dragen van Hair Extensions, wat moet ik doen?

Eerst beslissen of je met behulp van een professional uw extensies wilt laten in zetten of als je ze zelf zal bevestigen. Vervolgens beslissen welke Extension toepassing je wilt, want niet iedereen houdt van of gebruikt dezelfde methode. Als je van plan bent om zelf je eigen extensies in te zetten dan vereisen bepaalde hechting methoden hulp van een vriend of familielid. Het kiezen van de juiste kleur is erg belangrijk. Sommige mensen geven de voorkeur om de extensies aan te passen aan hun eigen haarkleur en anderen geven de voorkeur om de extensies en vervolgens kleuren van uw eigen haar naar de Extensions aan te passen.

Hoelang heb ik plezier van mijn verlenging?

Bij de keratine extensions zal je 3 tot 4 maanden plezier hebben , veel salons adviseren 5 t/m 8 maanden maar het gaat ten kosten van je eigen haar . Het zal gaan knopen boven de bondingen, met als gevolg haarschade! Microwefts worden om de zes weken terug geplaatst met het zelfde haar. Weaving om de 2 maanden ook hier wordt weer hetzelfde haar terug geplaatst.

Hoe lang blijft mijn Extensions mee?

Dit is een zeer moeilijke vraag om te beantwoorden, en het is een vraag die meest wordt gesteld. Er zijn zo veel factoren te overwegen; haar kwaliteit, producten die worden gebruikt, klimaat, water, hoe vaak haar wordt gewassen, verwarming gereedschappen, en natuurlijk hoe wij individueel ons haar verzorgen. Rekening houdend met de beste voorwaarden en de juiste zorg, omdat er geen 2 personen op dezelfde manier zorgen voor hun eigen haar.

Hoeveel extensions of wefts heb ik nodig?

Veel hangt af van de lengte en de volheid van je eigen haar, en de look die je wilt bereiken bij het toevoegen van extensies.
Fijn haar: 75 extensions of 1 -2 wefts
Normaal haar: 100 -125 extensions of 2-3 wefts
Dik haar: 125-150 extensions of 4-5 wefts.

Zullen mijn Extensions Shedden?

Sommige extensies zullen meer dan anderen shedden, dit is afhankelijk van de gebruikte bevestiging, maar alle Extensions zullen een beetje gaan shedden iets wat niet kan worden voorkomen.

Gebruik maken van een borstel, föhn, Flat Iron en of krultang?

Je kan je nieuw haar absoluut behandelen net zoals je zou doen met je eigen haar. Krul het, strijk het glad en vooral, geniet ervan! We raden aan je Extentions elke 3e dag te wassen daar het haar niet de oliën of vuil vasthoudt zoals je eigen haar doet. Diepe golfend en krullend haar texturen mogen niet worden geborsteld daar het dan kroeselig kan worden. Het beste is om een kam of je vingers gebruiken.

Hoe was ik mijn Hair Extensions?

Was en conditioneer het haar in een richting, van boven naar beneden. Doe shampoo / conditioner in je handen en laat je haren door je handpalmen lopen. Vermijd het wassen van het haar op zijn kop in de gootsteen of kneden op de top van je hoofd. Er wordt voorgesteld om shampoos en conditioners te gebruiken die hydrateren en vocht toe voegen.

Welke producten kan ik gebruiken?

U kunt Moose, Gel en Hairspray gebruiken, maar zorg ervoor dat de producten alcohol vrij zijn. Alcohol droogt de haren uit. Blijf weg van Shines, Sheens en oliën.

Kan ik mijn Hair Extensions kleuren en permanenten?

Omdat het haar reeds is verwerkt met kleur en soms met een structuur, is het niet aan te raden om nog eens extra chemische te bewerken. Als je je haar donkerder wilt maken, kan je dit doen met een met behulp van een Amonia Vrije haarkleur. Gebruik nooit Bleek houdend product om de kleur lichter te maken, NOOIT !!

Kan ik mijn eigen haar verven terwijl ik Extensions draag?

Jij of je stylist kan zeker jou haar verven. Verf alleen het gebied van haar, dat is uit gegroeid of is weggelaten uit de extensies.

Wat moet ik doen met mijn Extensions tijdens het slapen?

Het is altijd het beste om een losse vlecht te maken of een paardenstaart om te slapen en ga nooit slapen met nat haar.

Zal iedereen zien dat ik Extensions draag?

Als de juiste hoeveelheid van het haar wordt gebruikt, in aanvulling op de juiste kleur mix en textuur, zal niemand ooit weten dat je Extensions draagt.

HEB JE VERDER NOG VRAGEN NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP