Maria's Hairworld (BeNeLux)

Een trendy kapsalon voor vrouwen en mannen, sinds 2007 gevestigd in Hartje (Centrum Bruidshuis Peereboom) van Maastricht. Naast het knippen en stileren van haar, zijn we ook al jaren de specialist op het gebied van haarextensions. Dit wil zeggen dat we gespecialiseerd zijn op het gebied van haarverlenging, volume behandelingen en haaraanvullingen met uitsluitend pure Remy 100% Humanhair.

Sinds 2007 zijn wij actief in de kappersbranche. Na jaren onderzoek en expertise hebben we, door te luisteren naar Erol Caglar (Laborant), Maria Caglar, Devante Koops en Juanita Morgan (sinds kort onze Top Collega, 8 jaren ervaring), ons kunnen specialiseren in human hairextensions.

Hierdoor kunnen wij u met veel zorg geselecteerde pure/Remy haar van de hoogste kwaliteit aanbieden. Wij hebben sinds 2007 al vele duizenden vrouwen mogen helpen aan hun droomhaar en ze zo laten stralen.

RECENSIES

Maria's kapsalon is een van de oudste kapsalons in Maastricht. Dat is niet af te zien aan de altijd goedlachse eigenaresse. Newby die mij knipte -althans mij nog niet bekend- was heel deskundig secuur en wist ook goede adviezen te verstrekken over haarverzorging.
Mat Matheij
Blij met de weave extensions die Maartje bij me zette. Omdat mijn haar heel erg kort was aan de achterkant, had ik niet gedacht dat het mogelijk was om deze mooie verlenging te bereiken. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel!
Jade van de Luitgaarden
Al vanaf dat ik in Maastricht woon ga ik naar deze kapper. Nog geen enkele keer ontevreden geweest. Gezellige kapsters, weten precies wat je wilt qua hairstyle.
Duncan Veneviere